PROFIL SPOLEČNOSTI

Agentura Kirke, s.r.o. je progresivní společnost, nabízející kompletní služby v oblasti správy nemovitostí a ekonomického poradenství, účetnictví, reklamy a marketingu.

Vznikla v roce 2004 jako zastřešující společnost coby samostatných subjektů vlastnících nemovitosti. Agentura Kirke staví na pevných základech kvalitního zázemí téměř 25 let profesních zkušeností developerských aktivit a realizací rezidenčních i komerčních projektů v zahraničí a v České republice - především v zajímavých lokalitách regionu Prahy.

Od svého vzniku společnost zahrnula do své činnosti i komplexní služby v oblasti správy nemovitostí a ekonomického poradenství spolu s individuálním přístupem na rostoucí poptávku a specifické požadavky zákazníků. Vzhledem k tomu, že navázala na několikaletou tradici společností, které byly založeny se zahraniční majetkovou účastí – získané zkušenosti v oblasti spravovaných objektů a administrativní správy těchto společností se staly její přidanou hodnotou.
Za dobu své existence si vybudovala silné postavení na českém trhu.


Zásady společnosti jsou:
• rychlost a solidnost
• odpovědný a vstřícný přístup ke klientovi
• ochota a profesionalita zaměstnanců
• špičková odbornost a technická zdatnost
• flexibilita a spolehlivost
• komunikační dovednosti a týmová práce
• mezinárodní zaměření


Sídlo a kontaktní údaje společnosti:
Agentura Kirke s.r.o.
Moskevská 25/369
101 00 Praha 10
IČ 271 44 941
DIČ CZ271 44 941

Společnost je registrována
v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka č: 99666
ID datové schránky: wihjnmb

E-mail: na vyžádání přes kontaktní formulář (obrana proti spamům)
Telefonní kontakt: na vyžádání přes kontaktní formulář (obrana proti marketingovému zneužití)

Sběr kontaktních údajů společnosti a jeho partnerů z těchto webových stránek pro komerční a jiné účely, včetně kontaktování za účelem nesouvisejících nabídek služeb, je nežádoucí.

Kontaktní údaje uvedené na těchto webových stránkách nesmí být kopírovány ani uchovávány v rešeršním systému, nesmí být reprodukovány v žádné editovatelné podobě nebo šířeny jakýmkoliv způsobem.